Gazete Vatan Logo
İngiltere Ronaldo'nun imza töreni 16 Temmuz'da

Ronaldo'nun imza töreni 16 Temmuz'da

Yılın transferinde Cristiano Ronaldo, 16 Temmuz Pazartesi unutulmaz bir imza törenine çıkacak. Tıpkı Hollywood yıldızları gibi ağırlanacak Portekizli yıldızın töreni için bilet satışı yapılacak.

Ronaldo'nun imza töreni 16 Temmuz'da

Juventus’a imza atarak tarihi bir transferi gerçekleştiren Cristiano Ronaldo, 16 Temmuz Pazartesi günü adeta bir şova çıkacak. Portekizli futbolcu, pazartesi günü düzenlenecek imza töreninde gün boyu bir dizi etkinliklere katılacak.

La Gazetta Dello Sport’un aktardığı habere göre, ilk olarak sabah saatlerinde Juventus’un Stadı’na gidecek olan Ronaldo, kulüp binasını ziyaret edecek. Ardından ilk iş olarak sağlık kontrolünden geçirilecek 33 yaşındaki yıldız, daha sonra kulüp tesislerinde teknik ekip ve arkadaşlarıyla tanışacak.

Gün boyu Juventus’un televizyonu ve sosyal medya hesapları canlı yayında olacak. Esas şov güneşin batışıyla olacak. Tekrar Stada geçecek olan Ronaldo, basın toplantısına çıkacak ve 100 gazeteci ile bir araya gelecek. Bu gazetecilerin 20 tanesinin Portekiz’den geleceği belirtildi.

Daha sonra akşam saatlerinde imza töreni statta saha ortasında olacak. İtalya saatine göre 21.00’da saha ortasına kurulacak dev platformda Ronaldo taraftarların huzuruna çıkacak. Hollywood stili bir ışık gösterisi ve müzik gösterisi olacak.

Haberin Devamı

Bu gösterinin biletleri de Juventus’un web sitesi üzerinden satışa sunulacak. Ücretsiz olmayan bu gösteri için taraftarların şimdiden bilet sırasına girdiği ve rezervasyon yaptırdığı kaydedildi.

(Celal Umut Eren / Skorer)