Gazete Vatan Logo
Galatasaray Rıdvan Dilmen: Riekerink ve futbolcular Florya’da totem yapmıştır

Rıdvan Dilmen: Riekerink ve futbolcular Florya’da totem yapmıştır

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, haftanın karlı çıkan takımının Galatasaray olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen: Riekerink ve futbolcular Florya’da totem yapmıştır

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, FenerbahçeBeşiktaş derbisinde çıkan sonucun en çok Galatasaray’a yaradığını söyledi.

Dilmen maç sonunda şu ifadeleri kullandı:

Florya’da Riekerink ve futbolcular 87’den sonra totem yapıp izlememişlerdir. Müthiş bir hafta olacak Galatasaray açısından. Maçta 40’ın üzerinde faul var. Bana göre Quaresma’nınki yanlış. Tartışılacak pozisyonlar var maçta. İzlediğimiz maçta tüh diyebileceğimiz 3 pozisyon var. Beşiktaş’ın oyununa değil mücadelesine saygı duyacağız. Beşiktaş bu değil. Ciddi eksikleri vardı. Aboubakar’ın hastalığı, Talisca’nın olmaması. Kerim’in uzun süre oynamaması…”

“FENERBAHÇE BU KADROYLA İYİ OYNAYAMAZ”

“Fenerbahçe takımının orta sahası hep bu tip oyuncular. İki takımın da beki çok iyi oynadı. Fenerbahçe Galatasaray’ı nasıl yendi. Çat diye vurdu sağ ayağı ile. Hep öndeki oyuncularınızın bireysel performansıyla… İlla bir galip çıksaydı Fenerbahçe olurdu. Şu anki puan tablosunun verdiği psikoloji maçın gidişatını veriyordu. Fenerbahçe Galatasaray maçında korkunç mücadele etti. Oynayamaz ki, bu takım iyi futbol oynayamaz. İyi futbol oynar Lens veya Van Persie, o zaman kazanır. Bireysel performanslarla…”

Haberin Devamı

“Bunu Galatasaray için de söyleyebiliriz. Fenerbahçe kadar sert mücadele eden bir takım değil. Galatasaray haftayı karlı kapattı diyebiliriz kazanırsa. Başakşehir de berabere kaldı. Galatasaray yarın kazanıp Fenerbahçe’yi geçebilir. Beşiktaş ile Başakşehir geçen hafta da puan kaybetti. G.Saray karlı.“