Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: "Koç'un kredisi kalmadı"

Rıdvan Dilmen: "Koç'un kredisi kalmadı"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kalırken spor yorumcusu Rıdvan Dilmen derbiyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: "Koç'un kredisi kalmadı"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı evinde ağırladı. 1-1 sona eren derbiyi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV canlı yayınında değerlendirdi.

"Hasan Ali Kaldırım müthiş oynadı"
"Hasan Ali Kaldırım müthiş oynadı, isyan etti. Ben, Hasan Ali Kaldırım'ın yerinde olsam bu maçtan sonra kendimle gurur duyardım"
"İki takıma da 1 puan vermem"
"Yurt dışından biri gelse ve bu maçı izlese; 'Allah Allah, Türkiye'nin en büyük takımları bunlar mı?' der. Bu kadar berbat oynadılar. Biraz ironi yapacağım. Yetkili olsam iki takıma da 1 puan vermem. Futbolu katlettiniz diye sıfır puan veririm. İnsanların hayatından 1.5 saat götürdüler diye puan vermem."
"Fenerbahçe Cocu ile devam etmemeli"
"Fenerbahçe'nin bir değişikliğe gitmesi şart. Fenerbahçe Cocu ile devam etmemeli diye düşünüyorum. Işık yok, fizik kalite düşük. Hollanda Ligi gibi görüyor burayı. Beşiktaş'ı bir daha böyle yakalayamazsın, Cocu bunu bilmiyor. Ama Hasan Ali biliyor, 4 şut atıyor, bir asist yapıyor."
"Ali Koç da stadı dolduramaz artık"
"Ali Koç da stadı dolduramaz artık. Ali Koç'un kredisi halen var ama stadı doldurma kredisi kalmadı. Derbiler dışında bir daha bu kadar seyirci gelmez."
İlk yarı değerlendirmesi;
"Beşiktaş, beklediğimden daha korkak başladı"
"Beşiktaş, beklediğimden daha korkak başladı. Bu da Fenerbahçe'ye hücum fırsatı ve önceliği verdi."
"Taçtan gol yedi Fenerbahçe"
"Ayew'in pozisyonu var, Aatıf'ın pozisyonu var, Hasan Ali'nin şutu var. Hasan Ali'nin ilk yarı 3 şutu var. Buna karşılık tabi, maçtan sonra değerlendireceğiz, Babel'in neden santrofor oynadığını söyle anlayabiliriz... Taçtan gol yedi Fenerbahçe. Taç atıyor, baskı yiyiyor, top aya çıkıyor, Babel müthiş bir gol atıyor.
Beşiktaş oturmuş takım ama, aman aman top oynamıyor. Beşiktaş'ın orta sahası bir şey yapmıyor. Bir tane pozisyonu yok, 35 metreden bir şutla golü var. Fenerbahçe'nin 3 pozisyonu var."
"Türkiye'nin en yumuşak savunması"
"Stopersiniz ve sarı kartınız yok. Neustadter 9 maç oynamış, bir sarı kartı yok. Bir stoperin 9 maçta bir tane sarı kartı olmaz mı? Fenerbahçe'nin savunması Türkiye'nin en yumuşak savunması"

Haberin Devamı