Gazete Vatan Logo
İtalya Resmi açıklama! Merih Demiral...

Resmi açıklama! Merih Demiral...

Türk futbolunun gelecek vaat eden yıldızı Merih Demiral için Sassuolo’dan resmi açıklama geldi. Kulübün direktörü Giovanni Carnevali, genç oyuncularını hiçbir kulübe satmadıklarını söyledi.

Resmi açıklama! Merih Demiral...

Türk futbolunun yükselen değeri Merih Demiral için İtalya’da sürpriz bir çıkış dikkat çekti. Genç stoperin bonservisini elinde bulunduran Sassuolo kulübü direktörü Giovanni Carnevali, Juventus’a 15 milyon euroya satıldığı iddialarını net bir dille yalanladı.

Merih’in hala kendi oyuncuları olduğunu anlatan Carnevali, “Merih Demiral sadece Juventus tarafından değil birçok Avrupa kulübü tarafından izleniyor. Şu anda Juventus’le herhangi bir resmi anlaşma yapmadık. Evet, Juventus ile iyi ilişkimiz ve görüşmelerimiz var. Ancak biz Merih’le geçtiğimiz ocak ayında sözleşme yaptık ve öyle bir oyuncuyu keşfettiğimiz için gurur duyuyoruz” dedi.

Amaçlarının Merih gibi önemli oyuncuları takımda tutmak olduğunu kaydeden İtalyan yönetici, “Amacımız, bütün önemli oyuncularımız kadroda tutabilmek. Biz oyuncularımızı kolayca satan bir kulüp olmak istemiyoruz. Merih de eğer gitmek isterse, biz oturur konuşuruz hem kulüp hem de kendisi için en iyi seçeneği belirleriz” ifadelerini kullandı.

(Skorer)