Gazete Vatan Logo
Futbol Real Madrid ve Barça'nın Neymar savaşı!

Real Madrid ve Barça'nın Neymar savaşı!

Dünya devi Real Madrid, PSG'nin yıldızı Neymar için 130 milyon euronun yanında James Rodriguez ya da Gareth Bale’den birini teklif etmişti. Ancak Brezilyalı yıldız için Barcelona da harekete geçince işler karıştı.

Real Madrid ve Barça'nın Neymar savaşı!

Eden Hazard’ı alarak ‘Los Galacticos’ kadrosu kurma yolunda çok önemli bir adım atan İspanyol La Liga devi Real Madrid, önceki gün PSG’nin yıldızı Neymar için 130 milyon euronun yanı sıra James Rodrgiuez ya da Gareth Bale’den birini önermişti. Fakat eflatun-beyazlıların ezeli rakibi Barcelona da Brezilyalı için devreye girdi, işler karıştı. Katalan ekibi, 27 yaşındaki futbolcu için Ousmanne Dembele ile Philippe Coutinho’yu teklif ederken, 50 milyon euro da nakit önerisini sundu.

Real 1 adım önde

Bu gelişmelerin üzerine sahadaki rekabetleri ile sürekli gündemde yer alan 2 ezeli rakip, bu sefer de transfer döneminde birbirleriyle kıyasıya kapışacak. Şu ana kadar Fransız ekibinin teklifleri incelemeye aldığı ve önümüzdeki günlerde iki kulüpten biriyle temasa geçeceği öğrenildi. Öte yandan Neymar’ın, Barcelona’da Lionel Messi’nin olması nedeniyle Real Madrid’e sıcak baktığı da bildirildi.

(Fanatik)