Gazete Vatan Logo
Futbol Real Madrid Başkanı açıkladı: "Donnarumma ile ilgileniyoruz"

Real Madrid Başkanı açıkladı: "Donnarumma ile ilgileniyoruz"

Florentino Perez, Milan ile sözleşme yenilememe kararı alan genç kaleciyle ilgilendiklerini doğruladı.

Real Madrid Başkanı açıkladı: "Donnarumma ile ilgileniyoruz"

İlk olarak 2015 yılında henüz 15 yaşındayken kalesini koruduğu AC Milan ile sözleşmesini yenilemeyeceğini açıklayarak futbol gündemine oturan Gianluigi Donnarumma ile Real Madrid'in ilgilendiği ilk kez yetkili bir ağızdan doğrulandı.

Geçtiğimiz gün yapıllan seçimle eflatun-beyazlılarda 4 yıl daha başkanlık görevine devam edecek olan Florentino Perez, genç kaleciyi kadrolarına katmak istediğini söyledi.

Donnarumma'nın harika bir kaleci olduğunu dile getiren Perez, "Dünya üzerindeki herkes onun ne kadar iyi bir kaleci olduğunu biliyor. Buffon'un ardından İtalya Milli Takımı'nın kalesi de ona emanet edilecek. Son dönemde bu konuda çok fazla soru aldım. Tek söyleyebileceğim, Donnarumma kesinlikle ilgilendiğimiz oyuncular arasında. Ancak her transfer girişimimizi kamuoyuyla paylaşamayız." diye konuştu.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, AC Milan ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Donnarumma'nın bu yaz başka bir takıma gitmek istediği, ancak Milano ekibinin gerekirse önümüzdeki sezon yedek oturtmaya pahasına genç kalecisinin transferine izin vermeyeceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı