Gazete Vatan Logo
TBL Perasovic: "Beşiktaş kazanmayı hak etti"

Perasovic: "Beşiktaş kazanmayı hak etti"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. ve son haftasında Beşiktaş Sompo Japan'a 91-90 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, rakiplerinin galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

Perasovic: "Beşiktaş kazanmayı hak etti"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Perasovic, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Maçı kazanmayı hak ettiler." dedi.

Son bölümde kazanmak için fırsatları olduğunu aktaran Perasovic, "Bunu değerlendiremedik. Enerjimizin maçta olmadığı çok barizdi ama bu kadar kısa sürede, bu kadar çok karşılaşma yapınca, normal olduğunu düşünüyorum. İlk yapacağımız iş, takımımızın enerjisini yenilemek olacak. Tabii ki zorlu bir yol bizi bekliyor. Çünkü play-off çeyrek finalindeki rakibimiz Galatasaray Odeabank. Sert bir ekip ama elimizden gelenin en iyisini yaparak tur atlamaya çalışacağız." diye konuştu.

Lacivert-beyazlı takımın oyuncusu Can Maxim Mutaf ise sahada güzel basketbol olduğunu belirterek, "Her iki takım da iyi oynadı. Maçın sonunda kazanma şansımızı değerlendiremedik. Play-off etabının başlamasına kadar 1 hafta zamanımız var. En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.