Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özbek: Sizinle gurur duyuyorum

Özbek: Sizinle gurur duyuyorum

Başkan Dursun Özbek, Gran Canaria maçı sonrasında soyunma odasına indi takımıyla kucaklaştı.

Özbek: Sizinle gurur duyuyorum

Emin adımlarla finale yürüyen teknik ekibi ve oyuncuları soyunma odasında kutlayıp teşekkür eden başkan Özbek sonrasında da yakın mesai arkadaşları ile fikir alışverişi yaptı. Dursun Özbek gelecek sezon basket takımının bütçesini düşürmekten vazgeçti.

G.SARAY camiasının bu sezon futbolda yüzü gülmezken basketbolda ise tarihi başarılara adım adım ilerleniyor... Ergin Ataman yönetimindeki erkek takımı ULEB Eurocup yarı final ilk maçında Gran Canaria’yı evinde 89-75 ile devirip finalin kapısını aralarken başkan Dursun Özbek de maçı Abdi İpekçi’de takip edenler arasındaydı.
POTADA taraftarı ile bir bütün olan ve tüm hedefini kupayı kazanmak üzerine yapan sarı-kırmızılılar maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşarken başkan Dursun Özbek de tebrik için soyunma odasına indi.
MAÇI birlikte takip ettiği yöneticilerle birlikte takımın yanına giden Özbek önce başantrenör Ergin Ataman ve ekibini kutlarken ardından da oyunculara teşekkür etti. Tüm takımı performansından dolayı öven Özbek 6 Nisan’da İspanya’da oynanacak maçtan da en iyi skorla dönerek finale çıkacaklarına emin olduğunu vurgularken, son olarak da konuşmasını bitirirken oyunculara “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi ve soyunma odasından ayrıldı.
PLANLAR DEĞİŞTİ
MALİ açıdan yaşanan zor günler nedeniyle futbol şubesinin yanı sıra diğer branşlarda da küçülmeyi planlayan yönetim, bunu hem mali genel kurulda hem de divan kurulunda sık sık dile getirirken yaklaşık 6 milyon Euro olan erkek basketbol takımının bütçesinin gelecek sezon ilk etapta yarı yarıya ineceğini duyurmuştu.
ANCAK hem çeyrek final maçında hem de yarı final maçında başkan Özbek hem takımın özverisi hem de taraftarın basketbol takımına olan desteğini görünce dün yönetimi ile fikir alış verişinde bulundu ve basketbol takımına daha çok destek olunması gerektiğini söyledi. Gelecek sezon için bütçeyi düşürmekten vazgeçeceklerinin mesajını ekibine veren Özbek, takımın finale yükselmesi halinde de sürpriz bir prim vermeyi de düşünüyor.
Ataman’a zamlı kontrat
BASKETBOL takımının başantrenörü Ergin Ataman, G.Saray’da kalmış, kulübün maddi zorluklardan geçtiği dönemde ücretinden büyük fedakârlık yaparak daha az bir rakama kontratını uzatmıştı. A Milli Takımı da çalıştıran Ataman’ın gelecekte yola nasıl devam edeceği ve tercihini hangi takımdan yana kullanacağı bilinmezken yönetim sözleşmesi bitmeden Ataman’a yeniden imza attırmak istiyor.
ATAMAN’A zam yaparak yeni sözleşme önerecek olan yönetim, bu kez süreyi 2 yıl ile sınırlamadan daha uzun süreli imza attırmak için planlamalarını yapıyor.

Haberin Devamı