Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ozan'a büyük tepki: Fenerbahçeli taraftarlar yuhaladı!

Ozan'a büyük tepki: Fenerbahçeli taraftarlar yuhaladı!

Fenerbahçeli taraftarlar, Avrupa Ligi'nde oynanan Vardar mücadelesinde performansıyla eleştirilen Ozan Tufan'ı, oyundan çıkarken ıslıklayıp yuhaladı.

Ozan'a büyük tepki: Fenerbahçeli taraftarlar yuhaladı!

Sturm Graz ile Kadıköy’de oynanan maçta çıkarken ıslıklanan Ozan Tufan dün Üsküp’te de protestoların hedefi oldu. 83’te yerini Isla’ya bırakan genç futbolcu yuhalanarak kenara geldi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda F.Bahçe’nin zayıf rakibi Vardar Skopje’ye deplasmanda şok skorla 2-0 kaybetmesi tribünde karşılaşmayı izleyen taraftarları çıldırttı. Üsküp’te takımlarına yalnız bırakmayan ancak alınan sonuçla büyük hüsran yaşayan sarı-lacivertliler takımı tepki gösterirken tribünlerin en çok hedef aldığı isim Sturm Graz maçında olduğu gibi Ozan Tufan oldu.
BİR nceki turda F.Bahçe’nin Kadıköy’de oynadığı rövanş mücadelesinde oyundan çıkarken ıslıklanan Ozan Tufan, Makedonya’da da yine aynı şoku yaşadı. Graz maçında 82’de kenara gelen milli futbolcu dün de aynı dakikada Aykut Kocaman tarafından kenara alındı. Yerini Isla ile değiştiren Ozan dışarı çıktığı sırada sarı-lacivertliler tarafından
yuhalandı.
HEDEFTE O VAR...
BU arada Kanarya’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı idmanda yayınlanan videoda başta yeni transfer Guiliano olmak üzere diğer oyuncuların hırslı ve seri adımlarlar geçtiği parkuru Van Persie ile birlikte düz koşuyla geçen Ozan sosyal medyadan büyük tepki almıştı.

Haberin Devamı