Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Olay görüntüler Beşiktaş'ı harekete geçirdi!

Olay görüntüler Beşiktaş'ı harekete geçirdi!

Beşiktaşlı idareciler, kulüp doktorlarını Hırvat stoperin sağlığını kontrol etmesi için görevlendirirken, Ukrayna Ligi’nin bir an önce bitmesi için adeta dua etmeye başladı. Yönetimin, ikinci bir oyuncu almaya soğuk baktığı öğrenildi.

Olay görüntüler Beşiktaş'ı harekete geçirdi!

Beşiktaş’ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde sözleşme imzaladığı ve devre arasından itibaren siyah-beyazlı formayı giyecek olan Vida, önceki akşam geçirdiği sakatlık nedeniyle Beşiktaş Yönetimi’ni endişelendirdi. Bu futbolcuyla 3.5 senelik sözleşme yapan yönetim, futbolcunun Young Boys maçında kanlar içerisinde kalmasından sonra sağlık durumunu yakından takip etti.

Beyin travması geçiren ve hastaneye kaldırılan Vida’nın durumunu izlemeye devam edecek olan yönetim, kulüp doktorlarına verdiği talimatla, yeni oyuncusunu 24 saat gözetim altında tutacak. Dinamo Kiev formasıyla son maçına 9 Aralık’ta çıkacak olan Vida’yı, ocak ayındaki transfer dönemine kadar İstanbul’a getirmeyi planlayan siyah-beyazlı idareciler, her türlü riske karşı, Hırvat oyuncuya sigorta yaptırmıştı.

Uluslararası bir firmaya Vida’yı sigortalatan yönetim, bir an önce Ukrayna Ligi’nin bitmesi için adeta dua ediyor. Vida’yı alarak önümüzdeki yıllarda stoper sıkıntısı yaşamak istemeyen Beşiktaş’ın, oyuncunun Shakhtar Donetks maçında oynamayacak olmasına ise sevindiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan siyah-beyazlılar, ligin devre arasında Vida dışında başka bir oyuncu transfer etmeye ise şimdilik soğuk bakıyor.

Aras, Boyko ve Veli’ye takım bulmadan ikinci bir futbolcu almayı düşünmeyen yönetim, ancak bu üç oyuncunun gitmesi durumunda genç bir yeteneği kadroya dahil etmeyi düşünüyor.

Kaynak: Skorer