Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Olay adam parkede!

Olay adam parkede!

Geçen seneki CSKA-Fenerbahçe final maçında olay çıkartan Dmirty Konov, sürpriz bir şekilde İstanbul’daki Final Four’a da geldi. Çünkü Rus CEO’nun hâlâ bitmemiş 1 yıllık protokol cezası vardı. Buna rağmen saha kenarındaki yerini alan Konov’a yer tahsisi konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin yardımcı olduğu iddia edildi.

Olay adam parkede!

Berlin’de geçen sezon CSKA Moskova ile Fenerbahçe arasında oynanan Euroleague final maçına Dmitry Konov damgasını vurmuştu. Eşi Katerina Konks ile mücadeleyi izleyen ve bir pozisyonda saha içine girip Fenerbahçeli basketbolcu Kalinic’e fiziki müdahalede bulunan Rus işadamına, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler büyük tepki göstermişti.

O olay sonrasında 1 yıl saha içinden men cezası alan Konov, sürpriz bir şekilde İstanbul’daki Final Four’a geldi. Cezası bitmemesine rağmen saha kenarındaki yerini alan Konov’un parkede oturabilmek için yaklaşık 1 aydır ciddi uğraşlar verdiği öğrenildi. Rus petrokimya devi Sibur’un CEO’su olan işadamının araya hatırı sayılır kişiler soktuğu belirtilirken, yer tahsisi konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin de kendilerinden ricacı olan Konov’a yardım ettikleri iddia edildi.

Uzakta izledi...

Berlin’de gerilim yaşadığı Aziz Yıldırım’dan çok uzak bir noktada maçları takip eden Konov, bu kez herhangi bir olaya karışmadan Sinan Erdem Spor Salonu’ndan ayrıldı. Konov’un 1 yıllık cezası bitmemesine rağmen Eurolegue Final Fouru’nu saha içinden takip edebilmesi ise kafalarda büyük soru işaretleri bıraktı.

Haberin Devamı