Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Obradovic'ten ezeli rakibe mesaj!

Obradovic'ten ezeli rakibe mesaj!

Fenerbahçe Ülker'in dünyaca ünlü antrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital ve Ergin Ataman'a mesaj yolladı.

Obradovic'ten ezeli rakibe mesaj!

Fenerbahçe Ülker'in başarılı antrenörü Obradovic, Sabah gazetesine verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı ve ezeli rakip Galatasaray'a da mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Obradovic, Aziz Yıldırım'ın kendisini ikna etmesinin zor olmadığını belirterek şunları söyledi: "Nerede tanıştığımızın önemi yok. Sonuçta ben bugün F.Bahçe'deyim. Tabii ki başkanla tanışmak büyük bir ayrıcalıktı. Kulüp için yıllardır neler yaptığını çok iyi biliyorum. F.Bahçe'yi çok iyi tanıyordum, Türkiye de bildiğim bir ülke. İkna olmam zor almadı. Çünkü benim de F.Bahçe gibi büyük hedeflerim var. Başkanın bana anlattıkları hedeflerimle örtüştü. Benim için yeni bir deneyim olacak."

Obradovic, kendisine yöneltilen "Son şampiyon G.Saray'ın koçu Ergin Ataman ile Banvit'ten dostunuz Dimitris sizi zorlar mı?" şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi: "İkisi de çok iyi arkadaşlarım. Dimitris kardeşim gibi. Maçlar dışında da onlarla bir araya gelme şansımız olacaktır. Kim kimi zorlar, onu şimdi değil nisan mayıs ayında görürüz. Ben taraftarımızdan bizi Avrupa'nın en iyi salonu Ülker Arena'da yalnız bırakmamasını istiyorum."

(Sabah)

Haberin Devamı