Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Nwakaeme’ye kötü haber

Nwakaeme’ye kötü haber

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme’ye, Nijerya Milli Takımı’ndan kötü haber geldi. Sezonun ikinci yarısıyla gol konusunda sessiz kaldığı belirtilen 29 yaşındaki oyuncunun milli takımdaki yerini kaybedebileceği kaydedildi.

Nwakaeme’ye kötü haber

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ve ilk 11’in önemli isimlerinden biri haline gelen Anthony Nwakaeme için kötü bir haber geldi. Bordo-mavililerde düzenli bir şekilde oynamasına rağmen gol atma konusunda yetersiz kaldığı düşünülen yıldız futbolcu için Nijerya Milli Takımı’ndan kesik haberinin gelebileceği ifade edildi.

Nijerya basınına yansıyan haberlerde, haftalardır gol konusunda sessiz kalan Nwakaeme’nin performansının etkili olmadığı ve sessiz kalmasının iyi olmadığı bildirildi. Avrupa’da oynayan Nijeryalı oyuncuların izlendiği ve özellikle formda bazı isimlerin olduğu aktarıldı. Trabzonsporlu yıldızın son olarak Aralık 2018’de Çaykur Rizespor maçında gol attığı kaydedildi.

2019 yılında, 6 lig maçında hiç gol atmadığına vurgu yapılan 29 yaşındaki futbolcunun özellikle Afrika Uluslar Kupası öncesi yerini kaybedebileceği dile getirildi.

(Celal Umut Eren / Skorer)