Gazete Vatan Logo
Almanya Nuri Şahin imzayı attı!

Nuri Şahin imzayı attı!

Borussia Dortmund, Nuri Şahin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Nuri Şahin imzayı attı!

M'Gladbach ile oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapattığı belirtilen Nuri Şahin, kulübüyle sözleşmesini uzattı.

Borussia Dortmund'dan yapılan açıklamaya göre milli futbolcumuz Alman kulübüyle iki yıllık yeni sözleşme imzaladı. Bu gelişme Alman kulübünün resmi Twitter hesabından duyuruldu.

Hatırlanacağı üzere Nuri Şahin'in adı Türk takımlarıyla anılıyordu. Beşiktaş ve Galatasaray'ın milli futbolcunun transferi için beklemede olduğu ve sezon sonunda iki takımın da kiralama teklifi yapacağı belirtilmişti. Başarılı futbolcu bu imzayla birlikte hakkındaki transfer iddialarına da son vermiş oldu.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Micheal Zorc, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, "Nuri, son birkaç yıldır şanssız sakatlıklar yaşasa da, geri gelip çok önemli bir rol üstlenebileceğini defalarca gösterdi. Nuri'nin sezonun son haftalarında takıma dönüş yapabileceğini umuyoruz. Hem sporcu hem de şahsi kişiliğiyle yüksek kalite sunan oyuncumuz, şüphesiz ki bu sezon olan hedeflerimize ulaşmamız için bize yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nuri Şahin bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 8 resmi maça çıktı. Milli futbolcumuz bu mücadelelerde 1 gol, 1 de asist yaptı.