Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo için yetki yok!

Negredo için yetki yok!

Kartal’da henüz beklentileri karşılayamayan Alvaro Negredo için menacerler devreye girdi ve Çin’e pazarlamak konusunda kulüpten yetki istedi. Ancak yönetim bu talebi, “Resmi teklif varsa getirin, yoksa yetki yok” diyerek geri çevirdi.

Negredo için yetki yok!

Beşiktaş’ın sezon başında Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo’nun beklenen patlamayı henüz gösterememesi sonrasında menacerlerin hemen kulübün kapısını çaldığı öğrenildi. Siyah- Beyazlı formayla tek golünü Aytemiz Alanyaspor karşısında maçı kazandıran mücadelede atan Negredo’yu menacerlerin, Çin kulüplerine pazarlamak istediği ortaya çıktı. Siyah- Beyazlılı yönetimle temasa geçen bu kişilerin, İspanyol yıldız için yetki istedikleri ancak bu konuda olumsuz yanıt aldıkları ifade edildi.

Güner devreye girdi

Konuyla ilgili olarak yönetici Umut Güner’in devreye girdiği ve 32 yaşındaki futbolcu hakkında, “Teklif varsa resmi olarak bize getirin, öyle konuşalım. Bunun dışında hiçbir ismi satmak ya da almak konusunda yetki vermemiz şu an için söz konusu değil” dediği bildirildi. Bu sezon Cenk Tosun’un bir hayli gerisinde kalan Negredo’nun, milli arayı çok iyi değerlendirip, performansını yükseltmeye çalışacağı öğrenildi.

(Fanatik)