Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nefesleri kesen maç Fenerbahçe'nin!

Nefesleri kesen maç Fenerbahçe'nin!

Kanarya karşısında çok iyi bir Beşiktaş SJ bulsa da tecrübesini konuşturup galibiyete uzandı. Stimac’ın 20 sayı, 11 ribandu ve Earl Clark’ın 17 sayısına rağmen 1-0 öne geçen F.Bahçe oldu.

Nefesleri kesen maç Fenerbahçe'nin!

SPOR Toto Süper Lig’de final serisi başladı. Fikret Orman’ın Euroleague hakkında yaptığı açıklamalara F.Bahçe cephesinin sert tepki vermesiyle gergin start alan serinin ilk maçını ev sahibi sarı-lacivertliler 75-69 kazandı.

MAÇA müthiş başlayan bir Beşiktaş Sompo Japan vardı ve ilk çeyrek sonunda Kartal 22-18 öndeydi. 3 sayı çizgisi gerisinden ilk 14 dakikada isabet bulamayıp 5’te 0 atan F.Bahçe’de Bobby Dixon bu kez üçlüğü Beşiktaş SJ potasına göndermeyi başardı. 15. dakika içinde 28-28’le skor eşitlenirken 4:19’da Bogdanovic’in üçlüğüyle F.Bahçe ilk kez öne geçti.

3. çeyreğin son 2 dakikasına girildiğinde ise Beşiktaş 49-49’la skoru tekrar dengeye getirmeyi başarmıştı. Hatta siyah-beyalılar önce Earl Clark sonra da Erkan Veyseloğlu ile yeniden öne geçme şansı yakaladı ancak ikisinden de faydalanamadı.

PERİYODUN bitimine 21 saniye kala Bogdanovic’in üçlüğüyle 52-49 öne geçen F.Bahçe son 10 dakikaya bu avantajla çıkmış oldu. Son çeyreğin startını da Sloukas’la veren F.Bahçe’ye Beşiktaş cevap verip 54-54’ü buldu. Bogdanovic yine üçlüğü buldu, hemen peşine Weems de 3 sayıyı gönderdi ve 57-57 eşitlik sağlandı tekrar. Fakat Melih de uzun mesafeli atışında isabeti bulunca F.Bahçe 60-57 üstünlüğü sağladı.
SONRAKİ bölümde Beşiktaş 2 kez farkı 1’e indirme şansı yakalayıp başaramadı, F.Bahçe 75-69 kazanarak 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı