Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Narsingh'den Fenerbahçe mesajı!

Narsingh'den Fenerbahçe mesajı!

Ara transferde kadrosuna bir kanat oyuncusu katmayı planlayan Fenerbahçe'de bir numaralı gündem maddesi Swansea forması giyen Luciano Narsingh. Sportif direktör Hasan Çetinkaya'nın önümüzdeki günlerde Ada'ya giderek Swansea ile pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Narsingh'den Fenerbahçe mesajı!

Fenerbahçe'nin bir süredir ilgilendiği ve almak istediği Hollandalı kanat oyuncusu Luciano Narsingh için olumlu haberlerin geldiği belirtiliyor.

Narsingh, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili Swansea yöneticileriyle konuştu!

Menajerinden Fenerbahçe'nin kendisi ile ilgilendiğini öğrenen Narsingh, Swanseali yöneticilere, "Burada istediğim kadar forma şansı bulamıyorum. Fenerbahçe'nin beni istemesi bir şans. Uygun görürseniz ben gitmeye hazırım" dedi.

Swansea, Narsingh için Fenerbahçe'den teklif bekliyor!

İngiliz yöneticilerin Narsingh'in bu isteğine sıcak baktıklarını kendisine yardımcı olabileceklerini söyledikleri bildirildi. Swansea yönetiminin Fenerbahçe'den resmi teklifi bekledikleri, bunun ardından bir açıklama yapacakları da gelen haberler arasında.

Fenerbahçe satın alma opsiyonunu da istiyor!

F.Bahçe'nin Narsingh için önümüzdeki günlerde yarım sezon kiralama teklifinde bulunacağı, satın alma opsiyonunu da ellerinde tutmak istedikleri gelen haberler arasında. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Daley Blind teklifi Ayrıca Pierre van Hooijdonk ve Dick Advocaat'ı Fenerbahçe'ye getiren menajer Rob Janssen'den sarı-lacivertlilere sürpriz bir teklif geldi. Hollandalı menajer, Manchester United'da oynayan sol bek Daley Blind'i önerdi. Barça'lı Lucas Digne'yi gündeminde bulunduran Fenerbahçe yönetimi, bu öneri üzerine Blind'i de listeye aldı. Devler Ligi'nde 5 maçta 90'ar dakika süre alan Blind, ligde ise 3 karşılaşmada 90'ar dakika oynadı, bir maçta ise 1 dakika görev yaptı.. (Takvim)