Gazete Vatan Logo
İtalya Napoli'de büyük kaos! Eljif Elmas...

Napoli'de büyük kaos! Eljif Elmas...

Napoli’de yönetime başkaldıran futbolculara 2.5 milyon euro ceza kesildi.

Napoli'de büyük kaos! Eljif Elmas...

İtalya’nın Napoli Kulübü’nde ortalık karıştı. Takımın gidişatından memnun olmayan yönetim geçtiğimiz haftalarda takımı bir haftalık kampa sokma kararı almıştı. Ancak futbolcular kazan kaldırarak zorunlu olarak tesislerde kalacakları yaptırıma karşı çıkarak evlerinin yolunu tutmuştu.

Bunun üzerine kulüp başkanı De Laurentiis ağır yaptırımları yürürlüğe koydu. Futbolcuların ekim ayı maaşları askıya alındı, maaşları yüzde 25 oranında azaltıma tabii tuttu. Tüm futbolcuların yaptırıma tutulduğu ekipte, toplamda 2.5 milyon euroluk para cezası kesildi.Birçok futbolcuya önemli cezaların kesildiği ekipte Insigne 350 bin euro ile en büyük cezaya çarptırılan isim oldu.

Eljif'e 57 bin euro...

Eljif Elmas ise 57 bin euro para cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra sezon başında Napoli’nin yolunu tutan Elmas’ın da içlerinde olduğu birçok futbolcunun takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor.Kulübün kendi oyuncularına uyguladığı ağır yaptırımlar, federal mahkemede dava konusu oldu. Buradan çıkacak kararın, Napoli tarafından yürürlüğe konan cezalara son halini vereceği ifade edildi. (Onur Dinçer/Skorer)

Haberin Devamı