Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Yunan Leonidis Naim'i son yolculuğuna uğurlamaya geldi

Yunan Leonidis Naim'i son yolculuğuna uğurlamaya geldi

Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine özel davetle en büyük rakibi Yunan Leonidis de geldi. Yunan halterciye, İstanbul'da Dünya Şampiyonu Milli haltercilerimiz Sunay Bulut ve Halil Mutlu eşlik etti.

Yunan Leonidis Naim'i son yolculuğuna uğurlamaya geldi

Yunan Leonidis, Süleymanoğlu’nun ölümünün ardından “Kendimi iyi hissetmiyorum” diye açıklama yapınca Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak’ın özel talimatıyla cenaze törenine davet edildi.

Leonidis, Türkiye’nin davetini kabul ederek bugün Sabah 07.00 uçağı ile Yunanistan’tan Türkiye’ye geldi. Leonidis, Süleymanoğlu’nun cenaze törenine katıldı. Leonidis, Naime, tabutunu öperek veda etti.

Valerios, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Oldukça büyük bir kayıp. Sadece benim için değil, Türk halkı için de büyük kayıp. Dünya sporu büyük bir ismi kaybetti. Sporda efsaneydi. Her zaman kalbimizde olacak" diye konuştu.

'CENAZEYE GELMEK İSTİYORUM AMA EKONOMİK OLARAK İYİ DEĞİLİM'

Leonidis, "Aslında gelmek istiyorum. Ekonomik olarak pek iyi durumda değilim. Bu yüzden bireysel gelmem oldukça zor. Ancak Türkiye'de yetkili makamlardan bir davet, kolaylık olursa katılmayı çok isterim. Orada olup Naim'e son kez veda etmek istiyorum." demişti.