Gazete Vatan Logo
Spor Magazin N'aptın sen İlhan Mansız!

N'aptın sen İlhan Mansız!

Survivor tarihinin en zeki yarışmacılarından biri İlhan Mansız! 10 yılın taktiği...

N'aptın sen İlhan Mansız!

Survivor 2017'nin en fazla konuşulan isimlerinden biri olan İlhan Mansız bu sezon özellikle oyunlarda uyguladığı taktiklerle gönüllüler takımındaki yarışmacıları bile etkiledi.

TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en fazla seyredilen yarışma programlarından Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ederken, 41 yaşındaki eski Beşiktaşlı ve milli futbolcu İlhan Mansız gün geçtikçe yarışmaya damgasını vurmaya devam ediyor. Bu yıl ünlüler takımının en çok konuşulan yarışmacıların başında gelen, bunun yanı sıra hakkında internet portalında en fazla haber yapılan isim olan İlhan Mansız son dönemdeki performansı dışında özellikle oyunlarda kullandığı taktiklerle de büyük övgüler alıyor.

Survivor ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı?

Survivor 2017'de Nisan ayı itibariyle heyecan tüm hızıyla devam ederken, birleşme partisine 1 hafta kala son dokunulmazlık oyunlarının ilki bu hafta sonu oynandı. Son derece ilginç bir skorun ortaya çıktığı dokunulmazlık oyununda Cumartesi günü ilk seti gönüllüler 5-0 kazanırken, ikinci seti de ünlüler 5-0 kazandı. Final setine kalan yarışmayı ise ünlüler 5-3 kazanarak dokunulmazlıkta ilk oyunu kazanan takım oldu.

Haberin Devamı

Survivor İlhan Mansız, Anıl'a karşı ödül oyununda müthiş taktik

Bunun yanı sıra Cuma günü oynanan ödül oyununu ise gönüllüler kazanırken, bu yarışmada ünlüler takımı sadece 5 puan alırken, bu 5 puanın 2'si İlhan Mansız'dan geldi. İlhan Mansız bu oyunda Anıl ile yarıştığı müsabakada muhteşem bir taktikle müsabakayı kazandı. Eski milli futbolcu, ringin ortasında iki tarafın birbirlerinin ellerindeki sembolü düşürmeye çalıştığı oyunda bir anda sembolünü havaya fırlatıp rakibinin sembolünü yere düşürerek puanı kazanarak takımına sayı getirdi.

"SURVİVOR TARİHİNİN EN ZEKİ 3 YARIŞMACISINDAN BİRİ İLHAN MANSIZ"

İlhan Mansız'ın bu sezon özellikle oyunlarda sergilediği başarılı performansın yanı sıra geliştirdiği taktikler Survivor Ekstra programına da konuk oldu. Sunucu Furkan Dede, "İlhan Mansız yaş ve performans başarısı açısından en iyisi olabilir. Ayrıca iddia ediyorum, Survivor'da bu yılın en zeki yarışmacısı dışında yarışma tarihinin de en zeki 3 yarışmacısından biri olabilir. Oyunlarda geliştirdiği taktikleri gönüllüler bile konuşuyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

Survivor İlhan Mansız'ı gönüllüler takımı hayranlıkla konuştu

Survivor 2017'de bu hafta Cuma günü oynanan ödül oyununun sonrasında müsabakayı kazanan taraf olan gönüllülerin yarışmacılardan Erdi, oyun sonrasında "Yalnız İlhan abi'nin taktiği gerçekten çok güzeldi. 10 yılın taktiğini buldu resmen." diye konuşurken, adada Tuğçe ise "İlhan Mansız eski futbolcu. Profesyonel bir isim ve gerçekten oyunlarda farklı taktikler geliştirebiliyor. Onun böyle bir özelliği var." ifadelerini kullandı.