Gazete Vatan Logo
Futbol Misli.com'da günün en çok oynanan maçları

Misli.com'da günün en çok oynanan maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Misli.com'da günün en çok oynanan maçları

Gaziantep – Fenerbahçe | Maç Sonucu 2

Süper Lig’de tek maç olarak oynanabilen günün önemli mücadelesine Misli.com üyelerinin tercihi Fenerbahçe galibiyeti. %59 oynanma oranıyla bu tercihi kuponlarında bulunduran üyeler, Fenerbahçe’ye güveniyor.

Can Tongo’nun yorumu

Gaziantep FK, son dönemde çok iyi bir form grafiği yakaladı. Gol yollarında oldukça üretken gözüktüler. Savunmada kimi zaman sıkıntı yaşayabiliyorlar. Fenerbahçe zirve ile arasındaki puan farkından dolayı kazanmak isteyecektir. Tempolu bir maç bekliyorum. Tercihim Gol Var.

Real Madrid – Sevilla | Maç Sonucu 1

La liga’da Sevilla’yı konuk edecek olan Real Madrid, Misli.com üyeleri tarafından maçın favorisi olarak gösteriliyor. %56’lık oynanma oranıyla Real Madrid maçı kazanır bahsi üyelerin ilk tercihi.

Murat Fevzi Tanırlı’nın yorumu

Lider Barça ile aynı puana sahip olan Real’de çok sayıda eksik var. Ramos, Hazard, Bale dikkat çeken eksikler. Sevilla’da ise orta sahada Arjantinli Lucas Ocampos cezalı, Joan Jordan ise sakat. Eksiklerin öne çıkacağı maçta puan tablosu itibarıyla da kontrollü maç bekliyorum. İki takım arasındaki son 2 maç kısır skorlarla bitti, benzer şekilde bitebilir.

Haberin Devamı

Eibar – Atletico Madrid | Maç Sonucu 2

La liga’da bir diğer önemli mücadele olan karşılaşmaya %75 oynanma oranıyla kuponlarında bulunduran misli.com üyeleri Atletico Madrid galibiyetine oldukça güveniyor.

Ali Naci Küçük’ün yorumu

İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid ile 0-0 sona eren maçı penaltılarda kaybeden Atletico da hedef artık La Liga... Atletico Madrid her ne kadar Barcelona ile Real Madrid’in 5 puan gerisinde olsa da zirve yarışının halen içinde. Diego Simeone gibi bir teknik adamın ise zor da olsa bu hedefe tutunmak isteyip vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. Atletico Madrid’in 2 hafta sonra Real ile bir kez daha karşılaşacağını göz önüne alarak Simeone’nin ekibinin derbiye puan kaybı yaşamadan gideceğini düşünüyorum. Oranı arttırmak adına 4.5 alt ve deplasman ekibi kazanır bahsi gayet ideal bir seçim.

Manchester City – Crystal Palace | 2,5 Üst

Haberin Devamı

Premier Lig’de lideri kovalayan Manchester City’nin galibiyet oranın düşük bulan üyeler gol bahsine yönelmiş durumda. %30 oynanma oranıyla 2,5 Üst seçeneğini kuponlarında bulunduran üyeler bu mücadelede en az 3 gol olacağını düşünüyorlar.

Can Tongo’nun yorumu

Manchester City zirve yarışından sezon başındaki puan kayıpları dolayısıyla biraz kopmuş durumda. Son 10 maçlık periyoda bakıldığı zaman takım 9 galibiyet almayı başardı. CrystalPalace’ın Etihad’da kontrollü bir oyun oynamasını bekliyorum. Tercihim 4.5 altı.