Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Milano'da transfer zirvesi

Milano'da transfer zirvesi

Trabzonspor’un patronu, dün Milano’da Kucka’nın menaceri ve Milanlı idarecilerle görüştü, ilk temas hayli pozitif geçti, Slovak futbolcu düşünmek için kısa bir süre istedi. Ancak Milano’daki tek temas bu değildi. Usta’nın Milan kulübüne, “Gözden çıkardığınız 2 stoperinizden birini istiyoruz” diyerek, Zapata ve Paletta’yı işaret etti.

Milano'da transfer zirvesi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftara büyük bir sürpriz hazırlığında. İtalya’ya giden ve Kucka’nın menaceri ile Milanlı idarecilerle dün Milano’da bir görüşme yapan Bordo-Mavililer’in patronu, masadan son derece pozitif bir sonuçla kalktı. Fırtına’nın hedeflerinden etkilenen ve bizzat başkanın İtalya’ya kadar gelmesiyle onore olan taraftarların, teklifi düşünmek için kısa bir süre talep ettiği belirtildi.

Oyunculara iletecekler

Başkan Usta’nın Çizme’deki tek temasının Kucka için olmadığı, taraftara bir sürpriz hazırlığının da ilk adımının atıldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Bordo-Mavililer’in patronu, Milanlı idarecilerden bir de stoper istedi. İtalyan ekibinin yeni sezonda düşünmediği Zapata ve Paletta için nabız yoklayan Usta’nın, 2 oyuncudan birini mutlaka kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Milanlı yetkililer de bu teklifi oyunculara ileteceğini belirtti.

(Fanatik)