Gazete Vatan Logo
UEFA Avrupa Ligi Marsilya Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi finali hangi kanalda saat kaçta?

Marsilya Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi finali hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi final maçında Marsilya ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Dev final bu akşam Fransa'nın Lyon kentinde oynanacak. Marsilya Atletico Madrid maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Marsilya Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi finali hangi kanalda saat kaçta?

Marsilya ve Atletico Madrid bu akşam UEFA Avrupa Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. Dev maç kupayı kaldıran takımı belirleyecek. Kazanan takım gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde edecek. Tarihi boyunca 9 kez Avrupa kupalarında final oynayan Atletico Madrid, 2010 ve 2012'de UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olmayı başardı. Marsilya ise bugün kadar oynadığı 4 finalde 1 kupa kazandı.

Marsilya Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi finali hangi kanalda, saat kaçta?

Fransız ekibi Marsilya ile İspanyol Atletico Madrid'in bu dev karşılaşması Fransa'nın Lyon kentinde oynanacak. Hakem Björn Kuipers'in yöneteceği maç Tivibuspor 2 ve TRTSPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45.

İki takımın muhtemel 11'leri...

Marsilya: Pele, Sarr, Rami, Gustavo, Amavi, Lopez, Sanson, Thauvin, Payet, Ocampos, Germain

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Savic, Godin, Luis, Correa, Gabi, Niguez, Koke, Griezmann, Costa

Marsilya'nın final yolu

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Konyaspor'un da bulunduğu I Grubu'nu ikinci tamamlayan Marsilya; Braga, Bilbao, Leipzig ve Salzburg'u eleyerek adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'in final yolu

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yaşatan Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti. Kopenhag, Lokomotiv Moskova, Sporting Lizbon ve Arsenal'i eleyerek finale kaldı.

Diego Simeone kenarda olmayacak

Atletico Madrid'in başında 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan ve iki kez de Şampiyonlar Ligi'ni finalde kaybeden Diego Simeone, bu akşamki maçta tribünde olacak. Arjantinli çalıştırıcının 4 maçlık cezası bulunuyor.