Gazete Vatan Logo
İtalya Kolarov’dan yeni imza!

Kolarov’dan yeni imza!

Fenerbahçe'nin transferi için son güne kadar uğraştığı Kolarov'da flaş bir gelişme yaşandı.

Kolarov’dan yeni imza!

Fenerbahçe’nin yaz transfer sezonunda en çok kadrosuna katmak istediği oyunculardan olan Aleksandar Kolarov’da flaş bir gelişme meydana geldi.Sarı-lacivertliler Sırp sol bek için iki ay uğraşmalarına karşın, tecrübeli oyuncunun transferini gerçekleştirememiş, Kolarov Roma’dan ayrılmamıştı. İtalyan ekibinin, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki oyuncuya uzatma teklif ettiği ortaya çıktı.

Kolarov için 2022’ye kadar geçerli sözleşmeyi masaya koydu. Oyuncuya yıllık 2 milyon euro net ücret verileceği, bonuslarla birlikte bu rakamın 3 milyona çıkacağı ifade edildi. Kolarov ile Roma arasında yeni kontrat için önümüzdeki günlerde imzaların atılmasının beklendiği iletildi.

Transfer süreci boyunca Kolarov için en iyi teklifi Fenerbahiçe’nin verdiği ancak sarı-lacivertliler dışında Inter ve İngiltere’den bazı kulüpleri de bu süreçte geri çevirdiği ifade edildi.

Serie A'da yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Aleksandar Kolarov, iki maçta iki gol atarak bir kez daha dikkatleri üzerine çekmişti.(Milliyet)

Haberin Devamı