Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman'dan derbi uyarısı

Kocaman'dan derbi uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, rakibin son maçlarda aldığı sonuçların oyuncularını rehavete sokmamasını istedi.

Kocaman'dan derbi uyarısı

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisi için tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor. Beşiktaş’ın son haftalarda gerek lig gerekse Şampiyonlar Ligi’nde aldığı başarısız sonuçların onlara ekstra motivasyon sağlamasından çekinen deneyimli hoca, bu hususta oyuncularına uyarılarda bulundu. Rakiplerinin şu anki görüntüsünün öğrencilerini rehavete sokmasını istemeyen Aykut Hoca, derbiyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle sıraladı:

“SON 2 sezonda iyi işlere imza atan rakibin şu anki durumu sizi ‘Nasıl olsa kazanırız’ gibi bir düşünceye itmesin. Bayern karşısında aldıkları mağlubiyetten sonra bu derbiye ‘Sezonun maçı’ anlamını yüklediler. Kendilerini taraftarlara affettirmek için ekstra işler yapmak, yeniden morallenmek isteyeceklerdir. Buna asla izin vermemeliyiz.

‘EN ZOR DEPLASMAN’

HİÇBİR maç oynanmadan kazanılmaz. Bunun örneklerini gördük ancak biz kağıt üzerindeki en zor deplasmanımıza çıkacağız gibi duruyor. Kazanmamız halinde ligi yeniden başlatırız. Her şey sıfırlanmış olur. 3 puan, Beşiktaş dışındaki rakiplerimizin de ciddi şekilde moralini bozacaktır. Kartların yeniden dağıtılması için elimize geçen bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz.”

Haberin Devamı