Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kerem Demirbay transferi için büyük kapışma!

Kerem Demirbay transferi için büyük kapışma!

Hoffenheim'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay hakkında Alman basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. 25 yaşındaki orta saha için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devrede olduğu öne sürüldü.

Kerem Demirbay transferi için büyük kapışma!

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele verirken Alman basınından takımın yıldız ismi Kerem Demirbay ile ilgili bomba bir transfer iddiası geldi.

Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi Bild'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre 25 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcunun talipleri arasında Premier Lig devi Arsenal'ın yanı sıra Türk kulüpleri de yer alıyor.

Gazete, Demirbay için Beşiktaş ve Galatasaray'ın da devrede olduğunu yazarken Türkiye'de oyunculara ödenen yüksek maaşların transfer ihtimalini güçlendirdiğini ifade etti.

Sözleşmesi 2022 yazında sona erecek olan yıldız ismin güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu nedenle Beşiktaş ve Galatasaray'ın kiralama formülü üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

(Yunus DİLBER / Fanatik)