Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de müthiş final

Kemer’de müthiş final

Kemer Country Club içerisindeki DHL Golfer’s Lounge’ın açılışı nedeniyle bu yıl ilk kez düzenlenen DHL Open Golf Turnuvası’nda büyük ödülün sahibi Hyun Young Shim oldu

Kemer’de müthiş final

KEMER Country Club içerisindeki DHL Golfer’s Lounge’ın açılışı nedeniyle bu yıl ilk kez düzenlenen DHL Open Golf Turnuvası sona erdi. İş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katıldığı turnuvada 5 kategoride 15 kişi ödül kazandı. Toplam 216 kişinin yer aldığı organizasyonda büyük ödülün sahibi ise Hyun Young Shim oldu.

DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, turnuvaya ilişkin değerlendirmesinde, “DHL Express olarak, toplumsal gelişimin yalnızca ekonomik ve çevresel gelişimden ibaret olmadığının bilincindeyiz ve toplumsal gelişim için sporun ve sanatın da muhakkak desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Golf sporunun Türkiye’nin tanıtımına ve dünya ile bağlarının güçlenmesine önemli katkıları olabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle DHL Golfer’s Lounge’ın açılışını gerçekleştirdik ve bunu kutlamak için de DHL Open Golf Turnuvası’nı düzenledik” dedi.