Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer'de golf heyecanı!

Kemer'de golf heyecanı!

Kemer Country Club’da hafta sonunda iki golf organizasyonu birden düzenleniyor. İlk olarak bugün Scramble golf turnuvası, yarın ise Türk-Japon dostluk turnuvası gerçekleştirilecek.

Kemer'de golf heyecanı!

Kemer Country Club, hafta sonunda iki golf turnuvasına birden ev sahipliği yapacak. Öncelikle bugün ‘İyi olan kazansın’ sloganıyla Scramble golf tunuvası gerçekleşecek. Resmi handicap sahibi Kemer Country Golf Kulübü üyelerinin katılımına ve 18 yaşını doldurmuş yetişkin oyunculara açık turnuva 4’er kişilik takımlar arasında oynanacak.

Kayıtlı oyuncuları arasında Erdem Kıramer, Didem Aras, Nihat Özdemir, Hasan Akçakayalıoğlu ve Cemal Kalyoncu gibi isimlerin bulunduğu turnuva 12.00’de başlayacak. Mücadelelerin tamamlanmasının ardındansa saat 18.00’de yapılacak ödül töreni ile, heyecan sona erecek.

Kemer Country Club’da yarın ise Türk-Japon dostluk turnuvası oynanacak. ‘Dostluk kazansın’ sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyonun bu yıl dokuzuncusu oynanacak. Kemer Country Golf Kulübü’nde sabah 09.00’dan itibaren gerçekleşecek, gelenekselleşen turnuvada 2 Türk ve 2 Japon oyuncudan oluşan 4 kişilik takımlar halinde oynanacak. 24 Japon, 24 Türk golf oyuncusunun katılımıyla gerçekleşecek turnuvaya toplam 48 golfçü katılacak, ödül töreniyle son bulacak.

Haberin Devamı