Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal için Tarkan'ı serbest bırakın

Kartal için Tarkan'ı serbest bırakın

Yeni sezonda küçülmeye gidip genç oyunculara yönelecek olan Beşiktaş'ın transferdeki ilk adayı belli oldu.

Kartal için Tarkan'ı serbest bırakın

Atiba ile devam etmeyecek olan siyah-beyazlılar ön liberosunu Avusturya’dan buldu. Lucescu’nun A Milli Takım’a davet ettiği Tarkan Serbest için yönetimin önümüzdeki günlerde Austria Wien ile de temasa geçmesi bekleniyor.

İKİ yıl üst üste şampiyon olduğu ligi bu yıl 4. sırada bitirerek hem Devler Ligi’den hem de kasaya girecek önemli bir gelirden mahrum kalan Beşiktaş’ta yeni sezonun stratejisini belirlemek için hummalı bir çalışma var. Siyah-beyazlılar bir yandan 2018-19 sezonunda mücadele edecek takımın bütçesini ayarlamaya diğer yandan da takıma katılacak oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor.

MUKAVELESİ biten birçok isme yeni sözleşme önermeyecek olan, yüksek bedelle elden çıkarılabilecek oyuncularla vedalaşmaya hazırlanan Kartal’da yapılacak transferlerde ise gençlere ağırlık verilecek. Bu doğrultada Atiba ile de devam etmeyecek olan siyah-beyazlıların alternatifi için gündemindeki ilk isim Austria Wien forması giyen 24 yaşındaki Tarkan Serbest.

DÖRT SEZONDUR A TAKIMDA

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından İran, Rusya ve Tunus ile oynayacağımız özel maçların aday kadrosuna davet edilen Tarkan ön liberoda oynuyor. Alt yapısından yetiştiği Austria Wien’de 4 yıldır A takımda oynayan Tarkan bu sezon 28 lig maçında takıma 3 asistlik bir katkıda bulundu.

Haberin Devamı

ADI G.SARAY’LA DA ANILMIŞTI

AVRUPA U21 Şampiyonası’nda Avusturya adına oynayan ancak A Milli Takım’da tercihini Türkiye’den yana kullanan 24 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon adı G.Saray ile anılan Tarkan Serbest için siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Avusturya temsilcisi ile temasa geçmesi bekleniyor.