Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal galibiyete hasret kaldı

Kartal galibiyete hasret kaldı

Süper Lig'de 9. haftanın son maçında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Kerim ve Tosic'in son dakikalarda attığı golle kazanan çıkmadı.

Kartal galibiyete hasret kaldı

BEŞİKTAŞ için maç 89’da başladı... Kerim Frei, Caiçara’nın son çizgiden dışarı çıkardığı topa nefis vurdu, Medipol Başakşehir’i öne geçirdi. İşte bu gol uykudan uyandırdı siyah-beyazlıları...

SON 3 maçını kaybetmiş bir takım için bu durum normal değil. Üstelik rakiplerinin puan kaybettiği haftada hiç değil. Geri düşene kadar, yani 89 dakika rakibini hiç ısırmadı Beşiktaş, vites arttırmadı, tempo yapmadı. Zaman zaman taraftar, “Haydi Kartal, haydi Kartal haydi” diye bağırdı ama oyuncular duymadı... Ne zaman gol oldu, Beşiktaş can havliyle saldırdı. Maçın sonuna 5 dakika eklenirken siyah-beyazlılar, Quaresma’nın kullandığı kornere kafayı vuran Tosic’le 90+2’de golü buldu.

OYUNCULARDA MİSKİNLİK VARDI

SONRASINDA da durmadılar. Baskıyı iyice arttırdılar ve 2 gol kaçtı, Negredo 2 pozisyonda topu çerçeveye yollayamadı.

GEÇ kaldı Kartal dün. Miskinlik vardı oyuncularda. Lens yine 11’de başladı ama bir kez daha kendini zorlamadı. Talisca da benzer vaziyetteydi. Oğuzhan sonradan girdi ama gole kadar yoktu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN artık silkenip kendine gelmesi lazım. Şampiyonlar Ligi’nde işler iyi gidiyor ama bunun gelecek sezonu da var ve lig ne olursa olsun asla geri plana atılamaz.