Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Karısını takımdan gönderdi

Karısını takımdan gönderdi

VakıfBank’ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, eşi Bahar Toksoy’u takımdan gönderdi.

Karısını takımdan gönderdi

Birlikte Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına imza atan çift, 2013 yılında Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan bir düğünle evlenmişti.

Vakıfbank’ın antrenörü Giovanni Guidetti, eşi Bahar Toksoy’u gönderdi! Formsuz olduğu için fazla şans bulamayan Bahar, yarın kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini feshedecek. Bahar’ın G.Saray veya F.Bahçe’ye gitmesi bekleniyor. 27 yaşındaki orta alan oyuncusu, İtalyan hoca Guidetti ile Denizli’nin Çine ilçesindeki Dorumlar Köyü’nde geleneklere uygun düğünle evlenmişti. Giovanni Guidetti, ata binen gelini 8 köşeli şapkayla karşılayıp, Aydın zeybeği oynamıştı.

‘GRUPLAŞMA VAR’ İDDİASINA NEŞTER

Öte yandan sezonu kupasız kapatan VakıfBank, yeniden yapılanmaya gidiyor. Bahar’ın yanı sıra smaçörler Güldeniz Önal ve Costagrande, libero Gizem Karadayı ve pasör Ceren Kestirengöz ile de yollar ayrıldı. Kulüp, bir diğer smaçör Vasileva ile sözleşme feshi için görüşüyor. Vakıf’ın bu büyük revizyonu takımdaki doymuşluk ve var olduğu iddia edilen gruplaşmayı dağıtmak için yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KARI KOCA, 7 YILDA TARİH YAZDILAR

2013’te takımın hocası Guidetti ile evlenen Bahar, eşiyle birlikte VakıfBank’ta 2 Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonlu, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Challenge Kupası Şampiyonluğu, 2 lig şampiyonluğu, 2 süper ve 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Bahar Toksoy’un başarılarla dolu 8 yıllık VakıfBank kariyeri böylece eşinin de verdiği onayla sona ermiş oldu.

(Hürriyet)