Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kanatları kapat Gomis'i durdur

Kanatları kapat Gomis'i durdur

Beşiktaş teknik heyeti, G.Saray derbisinde 3 puanı getirecek formülü yazdı.

Kanatları kapat Gomis'i durdur

Şenol Güneş ve kurmayları; Q7, Babel, Medel ve Atiba ile konuşup Adriano ve Gökhan’a destek vermeleri yönünde uyarılarını yaptı. Ayrıca Pepe ve Tosic de Gomis’e tabiri yerindeyse yapışacaklar.

BEŞİKTAŞ’TA pazar günü oynanacak olan kritik G.Saray derbisinin hazırlıkları sürerken siyah-beyazlı ekibin teknik heyeti karşılaşmada 3 puanı getireceğine inandığı stratejiyi de belirledi... Teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları sarı-kırmızılı takımı detaylı şekilde analiz etti.

BUNUN neticesinde Aslan’ın gol yollarında her iki kanadı kullanıp topu Bafetimbi Gomis ile buluşturmayı ana plan olarak belirlediği tespiti yapıldı. G.Saray’ın topu oyuna sokarken beklerini iyi şekilde değerlendirmesi nedeniyle Quaresma ve Babel’e hem geri dönüşlere dikkat etmeleri hem de beklere önde baskı uygulamaları yönünde uyarı yapıldı. Medel ve Atiba’nın da savunma geçişlerinde kanatlarda boşluk olması durumunda Adriano ve Gökhan’a destek olmaları istendi.

YAKIN MARKAJ

ÖTE yandan ligde gol krallığı yarışında açık farkla önde olan Gomis’e de özel önlem alınacak. Pepe ve Tosic’e, Fransız santrforun ceza sahası içindeki koşularıyla hakkında bilgiler aktarıldı. İki stoper sürekli iletişim halinde olacak ve Gomis’e yakın markaj uygulayacaklar.

Haberin Devamı