Gazete Vatan Logo
Almanya Kagawa ile Dortmund'un yolları ayrıldı!

Kagawa ile Dortmund'un yolları ayrıldı!

Beşiktaş’ın transferi için uğraş verdiği Shinji Kagawa, Borussia Dortmund’un sezon öncesi hazırlık kampına katılmadı, kulüp kendisine transfer görüşmeleri yapması için izin verdi.

Kagawa ile Dortmund'un yolları ayrıldı!

Beşiktaş’ın yeniden kadrosuna katmayı düşündüğü Shinji Kagawa ile ilgili siyah-beyazlıları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda yarım sezon kiralık oynadıktan sonra bonservisinin ait olduğu Borussia Dortmund’a geri dönen Japon futbolcunun Alman kulübüyle de yolları ayrıldı.

Avcı isteyince çalışmalar başladı

Abdullah Avcı’nın takımın başına geçmesiyle yeniden Beşiktaş’a kazandırılması için çalışmalara başlanan Kagawa, Borussia Dortmund’un bugün başlayan sezon öncesi çalışmalarına katılmadı. Hazırlık kampının kadrosuna alınmadığı ortaya çıkan deneyimli futbolcuya, transfer için görüşmeler yapması için izin verildiği öğrenildi.

Kagawa'ya ayrılan forma yok

Borussia Dortmund’da yeni sezon futbolcuların giyeceği formalar ve numaraları da belirlenirken, Shinji Kagawa için herhangi bir numaranın ayrılmadığı bildirildi. Bu durumun, futbolcunun takımdan ayrılığının kesinleştiğinin göstergesi olduğuna dikkat çekildi. Kagawa’nın Dortmund ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyordu.

(Skorer)

Haberin Devamı