Gazete Vatan Logo
Göztepe Jahovic'e teklif yağıyor

Jahovic'e teklif yağıyor

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Sözleşme uzatacağız” diyor, ancak Süper Lig’in 11 gollü yıldızı Jahovic’e teklif yağıyor. 30 yaşındaki futbolcuyu 3 Çin takımı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Jahovic'e teklif yağıyor

Son 4 haftadan sadece 2 puan çıkaran Göztepe'de hafta sonunda oynanacak Akhisar maçının hazırlıkları devam ederken yönetimi bir yandan da sözleşme telaşı sardı. Özellikle de kontratı sezon sonunda bitecek olan Adis Jahovic'in durumu merak ediliyor. Attığı 11 golle Süper Lig'e damga vuran başarılı oyuncu hakkında Başkan Mehmet Sepil, "Oyuncumuzla ve menajeriyle konuşacağız" açıklaması yaptı. Ancak Makedon golcünün talipleri her geçen gün biraz daha artıyor. Adı kısa bir süre önce Galatasaray'la anılan Jahovic'e bu kez Çinliler talip oldu. Jahovic'e yapılan 3 net teklif var.

'ÖNCELİK GÖZTEPE''

Beijing Renhe, Liaoning Whowin ve Dalian Yifang takımlarının Göztepe'nin en golcü ismi için girişimlere başladıkları öğrenildi. Yıllık 1,5 milyon Euro civarında tefliklerin masada olduğu belirtilirken Adis Jahovic'in ise menajerine "Benim için öncelik Göztepe" mesajını ilettiği gelen haberler arasında.

(Fotomaç)