Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Terim'i yakan sözler! PFDK'ya sevk edildi

İşte Terim'i yakan sözler! PFDK'ya sevk edildi

Terim, Akhisar maçı sonrası gözlemci Oğuz Arıkal'ı hedef alan sert sözleri nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildi.

İşte Terim'i yakan sözler! PFDK'ya sevk edildi

Temsilci raporlarına göre önce “Derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil” diyen Fatih Hoca, sonrasında üslubunu sertleştirip tepkisini “Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin? Yürü git” sözleriyle dile getirdi.

ZİRAAT Türkiye Kupası’na veda eden G.Saray’da, teknik direktör Fatih Terim Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’ya sevk edildi. Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yer alan açıklamada, Terim’in sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 19 Nisan’dan itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği duyuruldu.

TEMSİCİLERİN raporlarına göre Fatih Terim’in ‘sportmenliğe aykırı hareket’ten disipline gönderilmesinin nedeni ise zorlu 90 dakikanın bitiminde soyunma odası koridorunda karşılaştığı gözlemci Oğuz Arıkal’ı hedef alan sert sözleri...

ASLAN İTİRAZ EDİYOR

MAÇ içinde de sık sık 4. hakeme itirazda bulunan tecrübeli teknik adam tepkisini ilk olarak, “Ben derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil” diyerek dile getirdi. Sonrasında üslubunu daha da sertleştiren Fatih Terim, “Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin? Yürü git” diyerek Oğuz Arıkal’a adeta isyan etti.
BU diyaloğa şahit olan temsilcilerin de yaşananları rapor etmesinin ardından sarı-kırmızılı kulübün hocası ‘tedbirli’ olarak PFDK’ya sevk edildi.
TERİM’İN yanı sıra sarı-kırmızılı yönetici Şükrü Hanedar da ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle PFDK’ya gönderildi.
ÖTE yandan G.Saray, Hanedar ve Terim için Tahkim’e itiraz edecek.

Haberin Devamı