Gazete Vatan Logo
Futbol İşte Ronaldo'nun Juventus'a transfer hikayesi

İşte Ronaldo'nun Juventus'a transfer hikayesi

Cristiano Ronaldo’nun kaderi Devler Ligi çeyrek finalinde Juventus’a attığı röveşata golü sonrasında değişti... Juve Başkanı Andrea Agnelli golün ardından, yöneticilere “Artık bu adamı alalım!” mesajını gönderdi Bu sırada Portekizli süperstar, kendisini alkışlayan Siyah-Beyazlı taraftarlardan oldukça etkilendi. Maç sonrasında ise sportif direktör Fabio Paratici, CR7’nin menaceri Mendes ile temaslara başladı ve transfer gerçekleşti!

İşte Ronaldo'nun Juventus'a transfer hikayesi

Tarih 3 Nisan 2018... Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus sahasında Real Madrid’i ağırlıyor.

Maçın hemen 3. dakikasında Cristiano Ronaldo İspanyol devini 1-0 öne geçiriyor.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, 64’te Portekizli süperstar bir kez daha sahneye çıkıyor ve harika bir röveşata golüyle durumu 2-0’a getiriyor.

Aslında her şey bu dakikadan sonra başlıyor... Juventus Başkanı Andrea Agnelli, yanındaki yöneticilere “Bu adamı alma şansımız yok mu? Artık bu adamı alalım!” diyor. Bu sırada Siyah-Beyazlı taraftarlar ise röveşata golü sonrasında 33 yaşındaki oyuncuyu, ayakta alkışlıyor.

Bu durumdan oldukça büyülenen Ronaldo’nun ise kafasında “Bir gün Juventus forması giymeliyim!” fikri oluşuyor.

‘Juve’de oynamak ister mi?’

Maç sonrasında Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, CR7’nin menaceri Jorge Mendes ile bir görüşme gerçekleştiriyor ve “Ronaldo’nun, Real Madrid’den ayrılma şansı var mı? Varsa Juventus’ta oynamak ister mi?” diye soruyor ve an itibariyle temaslar resmi olarak başlıyor.

Haberin Devamı

Mendes ve Ronaldo’dan olumlu yanıt alan İtalyan temsilcisi, Los Galacticos’la 117 milyon Euro (673 milyon TL) karşılığında el sıkışıyor.

Portekizli süperstar ise yıllık 30 milyon Euro’dan (172 milyon TL) 4 senelik sözleşmeyi kabul ediyor ve 10 Temmuz 2018 tarihinde transfer resmen açıklanıyor.

(Fanatik)