Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar İşte İstanbul’un en hızlı çocukları!

İşte İstanbul’un en hızlı çocukları!

Türkiye'de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen spor etkinliği "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışması Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçekleşti.

İşte İstanbul’un en hızlı çocukları!

Türkiye'de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen spor etkinliği "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" yarışmasının İstanbul Salon finalleri Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteği ile dünyanın en iyi atletlerinin yarıştığı İstanbul Cup kapsamında gerçekleşti.

80 çocuğun katılımıyla Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen etkinlikte 10-14 yaşları arasında kız ve erkek çocuklar İstanbul’un en hızlısı olmak için yarıştı.

Farklı yaş kategorilerinde 1. olan çocuklar madalyalarını Avrupa Atletizm Birliği BaşkanıSvein-ArneHansenveTürkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’danaldı.

İlköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan “Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı”yarışmasının açık havadaki etkinliği Nisan ayında başlayacak.

Bu organizasyonda İstanbul’un en hızlısı ünvanınıelde eden çocuklar, Türkiye’nin en hızlısı olmak için yarışacaklar.