Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı Bein Sports'ta!

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı Bein Sports'ta!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç Bein Sports Haber ve Bein Sports 1'den yayınlanacak.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı Bein Sports'ta!

Galatasaray Türk Telekom Arena'da bu akşam 22.00'de Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Maçı İtalyan hakem G. Rocchi yönetecek. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını BeinSports Haber ile BeinSports HD 1 şifresiz ve naklen yayınlayacak.

İşte Bein Sports'tan yapılan resmi açıklama:

"Galatasaray - Lokomotiv Moskova karşılaşması beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1'den şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

UEFA ile yayın hakları görüşmesi devam etse de tüm futbolseverler bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Lokomotiv Moskova Şampiyonlar Ligi maçını izleyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler henüz tamamlanmamış olmasına karşın, Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında bu gece saat 22.00’de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1 tarafından şifresiz olarak naklen yayınlanacak. Digiturk abonesi olmayan futbolseverler de karşılaşmayı Türksat Uydusu ve Kablo TV’den yayın yapan beIN SPORTS HABER’de izleyebilecekler.

UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin heyecanını yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran aracı kuruluş ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı.

Haberin Devamı

Bununla birlikte, 5 yıl sonra Avrupa arenasına dönen Galatasaray’ın devler liginde çıkacağı ilk mücadeleyi heyecanla bekleyen Digiturk üyesi olsun olmasın tüm futbolseverlerin, karşılaşmayı izleyebilmesi için bu maça özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakanın bu akşam saat 22.00’de beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD1 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar, resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz."