Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İlk 11'e Porto ayarı

İlk 11'e Porto ayarı

Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile karşı karşıya gelecek olan Kartal’da sakatlığı bulunan Pepe’nin yerine Medel forma giyecek.

İlk 11'e Porto ayarı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile yapacakları kritik maçı da düşünerek bugünkü Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde rotasyon yapacak. Portekiz Milli Takımı’nın salı akşamı ABD ile oynadığı hazırlık maçında ayak bileğini burkan ve 10. dakikada yerini Neto’ya bırakan Pepe dinlendirilecek. Ayak bileğinde ödem tespit edilen tecrübeli futbolcunun yerine Şenol hoca formayı Mitrovic’e verecek.

ORTA sahada Atiba’nın yanında yine Tolgay’ı tercih edecek olan Güneş, Oğuzhan’ın yanı sıra Hollanda Milli Takımı’ndan önceki gün dönen Babel ve A Milli Takım’ın Romanya ve Arnavutluk ile yaptığı hazırlık maçlarında 90’ar dakika oynayan Cenk’i yedek soyunduracak. Tecrübeli çalıştırıcı bu oyuncuların yerine formayı milli arada sıkı çalışan Lens ve Negredo’ya verecek.

BEKLENTİ YÜKSEK

ŞENOL Güneş’in hafta içinde ekstra idmanlar yaptırdığı Lens ve Negredo’dan bugünkü maçta beklentisi büyük. G.Birliği maçında da bu iki oyuncuyu ilk 11’de görevlendiren başarılı çalıştırıcı, ikiliyi yetersiz bulmuş ve devre arasında oyundan çıkarmıştı. Şenol hoca, solda oynatacağı Lens ve ileri uçta görevlendireceği Negredo’nun bu kez şansı iyi değerlendireceğini düşünüyor.

Haberin Devamı