Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar İki çocuğunu öldürdü! İntihar etti

İki çocuğunu öldürdü! İntihar etti

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre 2011 yılında İtalya Rugby Milli Takımı'ndan emekli olan Andrea Benatti'nin eşi Antonella Barbieri, iki çocuğunu öldürdü. Barbieri daha sonra intihar etmeye çalıştı. Andrea Benatti'nin eşinin hayati tehlikesi bulunmuyor.

İki çocuğunu öldürdü! İntihar etti

8 Aralık 2017 tarihindeİtalya'da korkunç bir olay yaşandı. 2001-2005 yılları arasında İtalya Milli Takımı için ter döken Andrea Benatti'nin eşi Antonella Barbieri, iki çocuğunu öldürerek intihar etmeye çalıştı.

İki çocuğunu öldürdü intihar etti

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Barbieri, Mantua eyaletindeki evinde 2 yaşındaki kızını boğarak öldürdü. Barbieri daha sonra evden ayrılarak 5 yaşındaki oğlu Lorenzo Zeus'u Po Nehri yakınlarında bir yerde bir mutfak bıçağı ile öldürdü.

Antonella Barbieri arabasında intihar etmeye çalıştı. Bir vatandaş park edilmiş arabada yaralı kadını görünce polislere haber verdi.

2 çocuğunu öldüren anne suçunu itiraf etti. Anne, Santa Maria Nuova Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Antonella Barbieri'nin 20 yıl cezaevinde kalacağı yazıldı.