Gazete Vatan Logo
Rizespor Hikmet Karaman: "Takım umut veriyor"

Hikmet Karaman: "Takım umut veriyor"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak kupaya veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, elenmelerine rağmen oynanan oyunun lig için umut verdiğini söyledi.

Hikmet Karaman: "Takım umut veriyor"

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, fiziksel ve moral olarak bu tarz karşılaşmaları oynamanın zor olduğunu belirtti.

Ligin kendileri için birinci planda olduğuna değinen Karaman, "Kupada da oyunu istediğimiz sonuca getirmeye çalıştık. Aradığımız golü bulduk ve golden sonra net penaltımız var. Pozisyonu izledim, çok net. 2-0'ı yakalasak oyun değişecek. Beraberlik golünü Adem Büyük'ün müthiş bireysel becerisiyle yedik. İkinci yarıda iyi başladık ama sonucu bulamadık. Son dakikada yenilen gol için yapabilecek bir şey yok." dedi.

Maçın başından sonuna kadar istekli bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayan Karaman, "Skor vuruşu önemli. İyi oyunumuzu, skor vuruşuna çevirmek zorundayız. Biz son vuruşları yapamadık. Oynadığımız bütün oyunlar umut veriyor. Kupayı bir kenara bıraktık. Ligde kalan 8 haftada en iyisini yapmaya ve skor almaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.