Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Her şey Tokyo için!

Her şey Tokyo için!

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 2020 olimpiyatları için çalışmaların sürdüğünü söyledi:

Her şey Tokyo için!

“5. Uluslararası Türkiye Açık Turnuvası, olimpiyat yolunda puan kazanmak için oldukça önemliydi. Yetenekli gençlerimiz var ve inanyoruz ki taekwondo Türkiye’yi bir kez daha anlı şanlı şekilde tanıtacak.”

5. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası sona erdi. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılacak sporcuların puan alması bakımından önem taşıyan turnuva 45 ülkeden 2000’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşirken Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, “Türkiye bu sporda her geçen gün çok daha farklı seviyelere ulaşıyor.

’RIO ARTIK BİTTİ’

TURNUVA Tokyo yolunda puan kazanmamız açısından elbette değerli ama daha çok burada genç, gelecek vadeden sporcularımızı da görmek önemli. Ali Şahin Hoca’mız büyük bir titizlikle müsabakaları ve gelecek milli takımımızı oluşturacak tekvandocuları izliyor.

ÇOK yetenekli gençlerimiz var ve Tokyo’da inanıyoruz ki, taekwondo Türkiye’yi dünyaya bir kere daha anlı şanlı bir şekilde tanıtacak. Daha çok var diyemeyiz. Bir olimpiyatın hazırlığı, katıldığımız son olimpiyatın ertesi günü başlamak zorunda. Biz de öyle yapıyoruz. Rio bitti Tokyo başladı” diye konuştu.

Haberin Devamı