Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Güneş'e rağmen Avusturya'da!

Güneş'e rağmen Avusturya'da!

BEŞİKTAŞ’TA teknik direktör Şenol Güneş’in istemediğini açıkladığı Alvaro Negredo, Avusturya kampına katıldı.

Güneş'e rağmen Avusturya'da!

BEŞİKTAŞ’TA teknik direktör Şenol Güneş’in istemediğini açıkladığı Alvaro Negredo, Avusturya kampına katıldı. İspanyol futbolcunun İstanbul’da sağlık kontrolüne çıktığı gün basın toplantısı düzenleyen Güneş, Negredo’nun takımda olmayacağını şu ifadelerle açıklamıştı:

“26 Temmuz’a kadar böyle dalgalanma yaşayacağız kadroda. Ancak Negredo bizimle olmayacak. İyi oyuncu ancak biz gereken katkıyı alamadık. Santrfor alırsam Negredo’yu ne yapacağım ben? Zaten pahalı bir oyuncu. İyi de bir oyuncu, ona da yazık, gidip başka bir kulüpte oynasın. Yazık günah Negredo’ya, gitsin...”

BAŞKAN İSTEDİ

İSTANBUL’DAKİ idmanlara çıkmayan, Slovakya kafilesinde de yer almayan İspanyol golcü, antrenmanlarına ülkesinde devam etti. Geçtiğimiz günlerde Slovakya’ya gelen başkan Fikret Orman’ın, “Hocanın Negredo sözleri yanlış anlaşıldı. İspanya’da bizim kontrolümüzde tedavide. Kampa katılabilir. Taraftar seviyor. O da Beşiktaş’ı..” beyanatı kafalarda soru işareti uyandırdı.

ANCAK dün itibariyle cevap bulundu. İstanbul’a gelen 33 yaşındaki futbolcu arkadaşlarıyla birlikte Avusturya’ya uçtu. Babel, Negredo’yla birlikte çektiği videoyu Instagram’dan paylaştı.

Haberin Devamı

YÖNETİMİN burada öncelikli hedefinin, Alvaro Negredo’nun transfer dönemi tamamlana kadar kendini göstermesi ve sonrasında elden çıkarmak olduğu da iddia edildi.

25 maç oynarsa 1 yıl daha kalacak
BU yıl da 4 milyon 350 bin Euro ücret alacak olan Negredo satılamazsa 1 yıl daha kalabilir. KAP’a, 4 Ağustos 2017’deki bildirimde, “Oyuncu 2018-19 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (kupa hariç) oynarsa sözleşme 2019-20’a uzayacak” maddesi yer alırken son senedeki rakam ise tam 4 milyon Euro...