Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Guiliano galibiyetin sırrını açıkladı

Guiliano galibiyetin sırrını açıkladı

Guiliano'ya göre Sivas galibiyetinin altında takım ruhunun geri dönmesi var:

Guiliano galibiyetin sırrını açıkladı

BU sezonun başında F.Bahçe’ye Zenit’ten transfer olan ve ligde takımına 4 gol, bir asist ile katkıda bulunan Giuliano, Sivas maçı ile birlikte kendileri için yeni bir sayfanın açıldığını söyledi. G.Saray’ın Başakşehir’e yenilmesi, Beşiktaş’ın da puan kaybetmesi ile birlikte kazandıkları maçın daha da önemli hale geldiğinin altını çizen Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

‘HİÇBİR ANLAMI YOK’

“G.SARAY çok güçlü bir takım. Puan farkını azalttık. Biz kendi işimize bakacağız. Kendi maçlarımızı kazanırsak sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacağız. Bireysel olarak kendi içinizden gelmeli. Herkes elinden geleni yapmalı. G.Saray’ın kaybetmesi bizim için iyidir. Ama önceki dönemde de biz kazanamıyorduk, rakibimiz kazanıyordu. Bir anlam ifade etmiyordu. Biz kendi işimizi iyi yapalım. İyi yaparsak zaten yarışın içinde olacağız.

EN büyük rakibiniz sizden önce maç oynuyor ve kayıp yaşıyor. Rakibin kaybettiğini görmek bizim için iyi bir görüntü ortaya koyuyor. Ama motivasyon rakibe bağlı olmamalı.

Haberin Devamı

‘KENDİMİZİ ADADIK’

FUTBOL takım halinde oynanan bir oyun. Sezon başında bu anlamda eksiklik yaşadık. Birlik içinde olamadık. Son maçta daha farklı oldu bu. Nasıl bir takım ruhu sergilememiz gerektiğini gösterdik. Sezonun başında bu eksikliği yaşadık. Bunları yaparsak farkımızı yansıtabiliyoruz. Herkes kendini adadı. Tabii ki geliştirmemiz gereken şeyler var. Ama son maçtaki o görüntüyle sahaya çıkarsak, birbirimize yardımcı olarak oyuna devam edersek iyi skorlar alırız.”