Gazete Vatan Logo
UEFA Avrupa Ligi Grindel: Biz de çok istiyoruz

Grindel: Biz de çok istiyoruz

Finlandiya’nın Başkent’i Helsinki’de düzenlenen UEFA Kongresi’nde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkanvekili Servet Yardımcı gibi UEFA Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel, konuştu.

Grindel: Biz de çok istiyoruz

“Yönetim kurulu seçiminde Servet Yardımcı’yı destekledik ve TFF ile çok iyi bir çalışmamız var. Ancak Euro 2024’ü düzenlemeyi biz de çok istiyoruz. Türkiye’ye diğer organizasyonlarda destek veririz ama bu konuda elimizden geleni yapacağız."

Aynı zamanda Euro 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) için yarıştığımız Almanya’nın futboldaki en önemli isimlerinden biri olan Grindel soruları yanıtladı. Yönetim kurulu seçiminde Yardımcı’yı desteklerini ifade eden Grindel, şunları söyledi:

“Öncelikle şunu belirteyim, biz Servet beyi, o da bizi bu seçimde destekledi. Oyumuzu ona verdik. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibi ile de çok iyi bir çalışmamız var.”

‘Her şeyimiz hazır...’

Türkiye ile birlikte aday oldukları Euro 2024 için de, “Biz evimizdeki son Avrupa Şampiyonası’nı 1988’de yaptık. Son olarak da 2006 Dünya Kupası’nı başarıyla gerçekleştirdik. Bizler futbolu seviyoruz. Statlarımız, altyapımız hazır ve en önemlisi organizasyon tecrübemiz çok yüksek. Biz 2024’ü düzenlemeyi çok istiyoruz. Türkiye her şeyi organize etsin, onları sonuna kadar destekleriz ama bu konuda kupayı almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

(Fanatik)