Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gregory van der Wiel'den Fenerbahçe için olay sözler!

Gregory van der Wiel'den Fenerbahçe için olay sözler!

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel, dolandırıldığını iddia ettiği olayla ilgili konuştu

Gregory van der Wiel'den Fenerbahçe için olay sözler!

Kendisinin 4,5 milyon dolar dolandırdığını iddia eden Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, "Bu olay kariyerime değil, hayatıma darbe vurdu" dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van der Wiel'in düzenlediği basın toplantısında öne çıkanlar şöyle;

"Utanıyorum"

"Bu olay kariyerime değil, hayatıma darbe vurdu. Kulüple aram pek iyi değildi. Bu olaydan sonra daha da performansım düştü. Hep televizyona mı çıkacağım. Utanıyorum ben. Kazığı yedim. 4 milyon 400 bin doları 6 parçada verdim. Önce 'İnşaat işi yapacağız' dediler. Sonra da 'Floyd'u getireceğiz' dediler"

"Advocaat'a 'performansım bu yüzden kötü' dedim"

"Olaydan bir gün sonra Advocaat'la görüştüm, anlattım durumu. 'Performansım bu yüzden kötü' dedim."

"Sniejder olaydan sonra yanıma geldi..."

"Şaka gibi bir şey. Adamın bir sürü dolandırıcılık dosyası var. Ama adam serbest bırakılıyor. O kadar insan şikayetçi, o kadar delil var. Adamlar tehdit ediliyor ve serbest bırakılıyor. Sneijder olaydan sonra yanıma geldi. 'Niye para verdin o adama, benim yanıma da yanaştı ben 'defol git' dedim' dedi. Ben yurt dışında da bir sürü yatırım yaptım. Orada bir sorun çıkmadı. Burada da o şahısla işbirliği yaptım ama kandırdı beni. Avukatlar iki yüzlü oynadılar, hem bizden para aldılar, hem onlardan."

Haberin Devamı