Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor

Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor

Kemer Kemer Country Golf Kulübü’nde 3 gün boyunca sürecek turnuvada Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Çarmıklı ve Erdem Kıramer gibi ünlü simalar yer alacak.

Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor

TURKCELL, bu yıl 4.’sü düzenlenecek Turkcell Platinum Golf Challenge ile golf sporuna destek vermeye devam ediyor. Kemer Country Golf Kulübü’nde, bugün, yarın ve pazar günü düzenlenecek turnuva, başta iş dünyası olmak üzere cemiyet ve spor dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirecek.

TURKCELL Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek turnuvaya başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere iş dünyasından Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer ve Ali Nuri Türker’in yanı sıra Serra Tokar, Hamit Altıntop gibi cemiyetle spor dünyasından ünlü isimler katılacak.

3 gün sürecek turnuvaya kayıt olan 300’e yakın sporcu, ‘Erkekler A-B-C-D’ ve ‘Kadınlar A-B-C’ ile ‘Gençler’ olmak üzere 8 ayrı kategoride birbirinden önemli mücadeleler verecek. Turkcell Platinum Golf Challenge pazar günü 17.00’de düzenlenecek ödül töreniyle de son bulacak.