Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Gheorghe Hagi ile son buldu!

Gheorghe Hagi ile son buldu!

Geçtiğimiz 3 yıl Mersin'de düzenlenen 'Altın Palmiye Ödülleri', bul yıl 8 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek. Bu yılki etkinliğin teması 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Saygı gecesi olacak. Altın Palmiye'de en son spor alanında ödül kazanan Hagi ise bu alanda son ödülü alan sporcu oldu. Spor Adamları ödüllerinin de organizasyon sahibi olan Delibaş, "Hagi'nin bu ödülü almasıyla bu alanda son ödülü verdik. Bu yıl yok" açıklamasını yaptı

Gheorghe Hagi ile son buldu!

2014 yılından beri Mersin'de düzenlenen 'Altın Palmiye Ödül Töreni' bu yıl İstanbul'da düzenlenecek. Altın Palmiye Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, törenin 8 Mayıs'ta İstanbul'da bir otelde düzenleneceğini açıkladı. Bu seneki törenin temasının 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Saygı gecesi olacağını belirten Delibaş, onur konuğunun Amerikalı şarkıcı Bastian Baker'ın olacağını söyledi. Ayrıca Delibaş, ödüllerin nasıl ortaya çıktığı, nasıl belirlendiği ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.

'Altın Palmiye Ödülleri' 2014 yılında Mersin'de düzenlenmeye başlandığının bilgisini veren Delibaş, ''Antalya Altın Portakal Ödülleri ve Adana Altın Koza Ödülleri gibi bir organizasyon hayalim vardı. Mersin sahillerinden geçerken, sağlı ve sollu palmiyeler dikkatimi çekti. İnternetten araştırdım ve dünyada 3 tane Palmiye Ödülleri olduğunu gördüm. Türkiye ile ilgili bölümlere baktık, patentleri aldık ve Altın Palmiye Ödülleri İngilizce haklarını Golden Palm Awards olarak aldık. Hedefimiz ilk 5 yıl içinde Türkiye çapında olmaktı. İlk 3 yılda bunu fazlasıyla başardık. En son 2016'da müthiş katılım oldu. 130 tane misafirimizin uçak biletini alarak Mersin'e götürdük. Müthiş bir organizasyon oldu. Türkiye'nin marka değerine katkı yapması için bu sene hedefimize İstanbul'u aldık''dedi.

Haberin Devamı

''Bu yıl 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Saygı gecesi olacak''

Her yaptıkları ödül töreninde olduğu gibi bu yılki ödül töreninde amaçlarının birlik ve beraberlik vurgusu olduğuna dikkat çeken Delibaş, ''Bu tür etkinlikler ülkenin sosyal gelişimine ve halkların birleşime büyük katkıda bulunuyor. Salona gelen 400 kişi ve ekranların başındaki milyonlarca izleyici bu organizasyonlar vesilesiyle söylemlerini dile getiriyorlar. Bu yılki ödül töreni 15 Temmuz Şehitlerini anısına yapıyoruz. Organizasyonlarımızı her yıl bir konu ile nitelendiriyoruz. Geçtiğimiz yıl 'Barış ve Dostluk' gecesiydi. Bu yıl 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Saygı gecesi olacak'' ifadelerini kullandı.

Antalya ve Adana'da düzenlenen etkinliklerin sadece filmleri kapsadığını ifade eden Delibaş, ''Palmiye Ödülleri yaşam içinde. Sinema, basın, müzik, yaşam, televizyon ve dizi ödülleri var. Genelde 5 kategoride belirledik. Altın Palmiye Ödüllerini yaşam ödülleri olarak nitelendirdik'' diye konuştu.

Haberin Devamı

''Bu seneki onur konuğu; Amerikalı şarkıcı Bastian Baker''
Ödüllerde geçtiğimiz yıl spor kategorisinin olduğunu hatırlatan Delibaş, ''Bu yıl spor kategorisini çıkarttık.Ödüller tamamen medya, yaşam ve sinem üzerine oldu. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, onur konuğumuz oldu. 2 gün Mersin'de kaldı, İstanbul'da misafir ettik ve çok ses getirdi. Bu sene Amerika'dan şarkıcı Bastian Baker önemli onur konuğu olacak, 2 gün İstanbul'da misafir edeceğiz. Seneye hedeflerimiz çok büyük. Angelina Jolie, Brad Pitt ve Robert De Niro gibi isimleri onur konuğu olarak getirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

''Bu yıl Dünya Kültür Başkenti İstanbul'da yapmayı uygun gördük''

Töreni bul yıl İstanbul'da düzenleyeceklerine vurgu yapan Delibaş, ''Türkiye birçok ilinden teklif geldi. Fakat Türkiye'nin marka değeri ve kültürünü tanıtmak için Dünya Kültür Başkenti İstanbul'da yapmayı uygun gördük. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri olarak 8 Mayıs'ta İstanbul'da bulunan bir otelde düzenleyeceğiz. Harika bir organizasyon olması için güzel bir ekip kurup çalışma yaptık'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Nedim Delibaş - Organizasyonun sahibi

''Oylama 20 Nisan'a kadar sürecek''

Ödüllerin nasıl belirlendiğine değinen Delibaş, ''Ödüller anket yoluyla belirleniyor. altinpalmiye.com ve altinpalmiyeanket.com web adresinde 1 ay askıda kalacak. 20 Mart tarihinde oylama başladı, 20 Nisan'da oylama bitiyor. Her IP'den bir defa oy kullanmak koşuluyla insanlar bu web adreslerine girip oy verebiliyorlar. Sonuçları 21 Nisan'da kamuoyuna açıklayacağız. Halkın tercih ettiği isimleri alıyoruz. Örneğin; sinema ödüllerinde en çok gişe yapan filmlerin raporunu alıyor ve ona göre belirleme yapıyoruz. Diğer kategorilerde en çok izlenen kanal, en çok takip edilen yazarlar ve oyuncular takip edilenler diye devam ediyor. Kriterimiz başarı''ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(İHA)