Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Garry Rodrigues: Hocanın benimle durumu kişiseldi

Garry Rodrigues: Hocanın benimle durumu kişiseldi

Garry Rodrigues, eski kulübü Galatasaray’ın transferiyle alakalı ne düşündüğünü bilmediğini söyledi, Fenerbahçe’de ise herkesin kendisinin gelmesinden mutluluk duyduğunu belirtti, “Bana evime dönme ve oynama şansı verdiler. Fenerbahçe’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Garry Rodrigues: Hocanın benimle durumu kişiseldi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Garry Rodrigues, ilk röportajını Voetbal International’a verdi.

Sarı-lacivertli takımla yeni bir döneme başlayacağını aktaran 28 yaşındaki oyuncu, “Galatasaray’la iyi zamanlar geçirdim. Galatasaray’a, kulübü ve taraftarlara saygım var. Fenerbahçe beni istediğini net olarak gösterdi. Yeniden Avrupa’ya döndüm ve iyi bir ligdeyim. 2 yıllık bir kontratım var Fenerbahçe ile. Birkaç gündür Fenerbahçe’deyim ve herkes benim burada olduğum için mutlu. Şu anda şehrin diğer yarısı ne düşünüyor bilemiyorum. Şu ana kadar çok meşguldüm, antrenmanlar, sağlık testleri derken dışarı hiç çıkamadım” dedi.

Fenerbahçe ile başarılı olmak istediğini aktaran Rodrigues, “Evet, insanlardan duyduğum kadarıyla geçen sene sıkıntılar olmuş. Fenerbahçe ayarındaki bir kulübün yeniden öyle sıkıntılar yaşamasına izin vermeyeceğiz. Fenerbahçe şu anda iyi futbocuları aldı; Max Kruse ve Vedat Muriç gibi. Yeni sezonda Fenerbahçe formasıyla oynamayı bekliyorum” diye konuştu.

Transfer sürecini de anlatan deneyimli yıldız, “Al Ittihad’ın yeni hocası bana ihtiyaç duymadığını anlattı. Al Ittihad’da iyi zamanlar geçirdim. Bence hocanın benle durumu kişiseldi, bir tek bana böyle söyledi. Al Ittihad büyük bir kulüp. İnsanlar, Suudi Arabistan’da futbolu yaşıyor. Ama elbette şu anda geriye bir adım atmıyorum. Fenerbahçe bana evime dönme ve oynama şansı verdi. Fenerbahçe’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı