Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray golcü futbolcuyla anlaştı!

Galatasaray golcü futbolcuyla anlaştı!

Kulübü Sparta Prag’ın bir türlü bırakmaya yanaşmadığı 21 yaşındaki Ganalı golcü Benjamin Tetteh için, Galatasaray’ın yeni bir teklif daha yapacağı öğrenildi.

Galatasaray golcü futbolcuyla anlaştı!

Galatasaray’dan Tetteh için bir hamle daha... Sarı-Kırmızılıların hem ilk 11 için düşündüğü hem de geleceğe yatırım olarak gördüğü Benjamin Tetteh transferine, oyuncunun kulübü Sparta Prag’dan vize çıkmamıştı. Cim Bom, 1 milyon euro kiralama artı sezon sonunda 8 milyon euro zorunlu satın alma maddesiyle genç yeteneği renklerine bağlamaya çalışsa da, ilk etapta 12 milyon euro gibi bir taleple karşılaşmıştı. Bunun üzerine Galatasaray, yeni bir teklifle Çekya kulübünün kapısını çalsa da, bu kez oyuncunun satılık olmadığı cevabıyla karşılaşmıştı.

TETTEH'LE ANLAŞMA TAMAM

Ancak menajerler vasıtasıyla yapılan teklifte, Tetteh’i ikna etmeyi başaran sarı-kırmızılılar, golcü oyuncunun kulübüne baskı uygulayarak transferde avantaj sağlamak istiyor. Daha önce kulübüne, Galatasaray’a gitmek istediği mesajını ileten Tetteh için, yönetimin yeni bir teklif daha sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

(Fanatik)